Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemsierkunst Hedel | Bloemen, Boeketten & Bloemstukken

Welkom op de website van Bloemsierkunst Jolène, de bloemist van de regio Hedel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de boeketten, bloemstukken, planten, aardewerk, en decoratiematerialen.
 

 

Bloemen Hedel

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen werken we uitsluitend met verse producten. De groothandel levert drie keer per week onze snijbloemen. Hiervan maken we de mooiste boeketten en bloemstukken voor u. wilt u liever zelf een boeket samen stellen dan helpen we u daar maar al te graag mee. Ons gehele assortiment bestaat uit:

 

Bloemabonnement Hedel

Een mooi boeket bij uw entree of receptie geeft een gevoel van welkom. Met ons abonnement leveren we wekelijks een mooi boeket, bloemstuk of plant om de sfeer in uw bedrijf aangenaam te maken. We brengen een bezoek aan uw bedrijf en kijken samen met u wat het beste bij uw bedrijf past.

 

Bruidswerk en grafwerk

De een houdt het eenvoudig en de ander trouwt met alles erop en eraan. Maar welke manier u ook kiest een bruidsboeket hoort er natuurlijk altijd bij.

Wanneer een dierbare overlijdt helpen we u in alle rust een passend bloemstuk te vinden.

We hebben boeken die u mee kunt nemen naar huis om het met familie rustig te bekijken. Bijna alles is mogelijk en we kunnen er eventueel iets persoonlijks in verwerken.
 

Bezoek de gezelligste bloemist van de regio Hedel!

Op zoek naar een boeket of bloemstuk in de regio Hedel? Kom gezellig langs bij de bloemist van Hedel: Bloemsierkunst Jolène, we helpen u graag! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem contact met ons op.


 

Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl