Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemist Zaltbommel

De mooiste en gezelligste bloemist in Zaltbommel regio? Dan bent u bij Bloemsierkunst Jolène aan het juiste adres. Wij zorgen voor de mooiste boeketten, bloemstukken, planten, aardewerk en decoratiematerialen en nog veel meer.

Bloemist Zaltbommel
 

De mooiste bloemen van Zaltbommel!

Bloemenwinkel Zaltbommel
Bij Jolène hebben we de prachtigste bloemen van de regio Zaltbommel. Voor elke feestelijke  gelegenheid hebben wij een passend boeket voor u. Denk hierbij aan Moederdag, Valentijnsdag, Pasen en Kerst. Uiteraard zijn deze bloemen vers.

Om er voor te zorgen dat wij de best mogelijke kwaliteit bloemen hebben, werken we uitsluitend met verse producten. Onze snijbloemen worden drie keer per week vers geleverd. Hiervan maken wij voor u de mooiste boeketten en bloemstukken. Mocht u liever zelf een boeket willen samenstellen is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij helpen u hier graag mee! Het assortiment van bloemist Zaltbommel bestaat uit:


Bloemabonnement

Het is voor u ook mogelijk om door bloemist Zaltbommel (Jolene) wekelijks een prachtig boeket, bloemstuk of plant te laten leveren. Dit is bijvoorbeeld voor bedrijven die hun klanten in hun receptie warm willen verwelkomen. Met ons bloemabonnement verzekert u een aangename bedrijfssfeer! We brengen een bezoek aan uw bedrijf en kijken vervolgens samen met u wat het beste bij uw bedrijf past.

 

Bruidswerk

Bloemsierkunst Jolene heeft inmiddels veel ervaring met bruidswerk, zowel in Zaltbommel als buiten de regio. Of u het nou klein wil houden, of juist een feest wil geven met alles erop en eraan, wij vinden samen met u het juiste bruidswerk voor de mooiste dag uit uw leven.
 

Grafwerk

Wanneer er een dierbare overlijdt helpen we u in alle rust een passend bloemstuk te vinden. We hebben boeken met voorbeelden die u mee naar huis kunt nemen om deze samen met uw familie te bekijken. Bijna alles is mogelijk en mocht u het willen kunnen we er ook iets persoonlijks in verwerken.

 

Uw bloemist in Zaltbommel regio

Zoekt u een goede bloemist in Zaltbommel of directe omgeving? Een bos bloemen koopt u eenvoudig in onze bloemenwinkel Jolene. Kom gezellig langs bij de leukste bloemenwinkel van regio Zaltbommel: Bloemsierkunst Jolène, we helpen u graag! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem contact met ons op.
 

Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl