Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemist Rossum: bezoek Jolène!

Voor dé bloemist in regio Rossum moet u écht eens een bezoek brengen aan Bloemsierkunst Jolène, te vinden op een steenworp afstand van Rossum. Jolène staat bekend om sfeervol wonen en kunstzinnige bloemboeketten. Bij ons treft u bovendien mooie en bekende merken, zoals Riverdale en Brynxz. Kom gezellig eens langs om nieuwe decoratieve inspiratie op te doen of gewoon om een leuk bloemetje mee naar Rossum te nemen.

Bloemenwinkel Jolene Rossum
 

Bloemen Rossum

Bij bloemsierkunst Jolène bieden we de fraaiste bloemen van Rossum en directe omgeving. Onze bloemen zijn altijd vers en u kunt ervoor kiezen om zelf een boeket samen te stellen van de bloemen die u aanspreken. U kunt dit uiteraard ook door Jolène laten doen of een keuze maken uit de reeds samengestelde bloemboeketten. In onze bloemenwinkel nabij Rossum treft u naast bloemen en boeketten ook leuke bijpassende accessoires.

 

Boeketten voor speciale gelegenheden

Bloemist Rossum
Voor speciale gelegenheden waar u een bijzonder bloemboeket voor wenst (zoals een uitvaart of een bruiloft in Rossum en omgeving) heeft Jolène veel ervaring en mogelijkheden. Bekijk onze thema pagina’s om het eerdere werk van Jolene te bewonderen. We kunnen op uw basis van uw wensen een mooi passend bloemstuk of boeket samenstellen. Neem in dit geval even contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken of telefonisch uw wensen kunnen doornemen.  

Bloemabonnement voor regio Rossum 

Voor de regio Rossum bieden we tevens een bloemabonnement aan. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die hun pand wekelijks van verse bloemen willen voorzien. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een abonnement om de meest verse bloemen in huis te halen. Vanuit Kerkdriel bezorgen wij verse bloemen wekelijks bij u thuis in Rossum.

 

Kom langs bij Bloemsierkunst Jolène

Bloemenwinkel Jolène is gevestigd in Kerkdriel op slechts enkele kilometers van Rossum. Met de auto bereikt u ons al in 6 minuten. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Heeft u een vraag over ons assortiment, bloemen of boeketten? Dan kunt ook altijd even bellen op 0418-637370 of een mailtje sturen. We helpen u graag verder!Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl