Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemist Hurwenen en omgeving

De gezelligste bloemist in de omgeving van Hurwenen is Bloemsierkunst Jolène! Jolène staat bekend om sfeervol wonen en kunstzinnige bloemboeketten. Bij ons treft u bovendien mooie en bekende merken, zoals Riverdale en Brynxz. Kom gerust eens langs om nieuwe decoratieve inspiratie op te doen of gewoon om een leuk bloemetje mee naar Hurwenen te nemen.

Bloemen bij Jolene

Bloemenwinkel Hurwenen regio

Bij bloemsierkunst Jolène kun je de mooiste bloemen van Hurwenen en directe omgeving kopen. Onze bloemen zijn altijd vers en u kunt ervoor kiezen om zelf een boeket samen te stellen van de bloemen die u aanspreken. U kunt dit uiteraard ook door Jolène laten doen of een keuze maken uit de reeds samengestelde bloemboeketten. In onze bloemenwinkel nabij Hurwenen treft u naast bloemen en boeketten ook leuke bijpassende accessoires.
 

Bloemen voor bruiloft en uitvaart

Voor speciale gelegenheden waar u een bijzonder bloemboeket voor wenst (zoals een uitvaart of een bruiloft in Hurwenen en omgeving) heeft Jolène veel ervaring en mogelijkheden. Bekijk onze thema pagina’s om het eerdere werk van Jolene te bewonderen. We kunnen op uw basis van uw wensen een mooi passend bloemstuk of boeket samenstellen. Neem in dit geval even contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken of telefonisch uw wensen kunnen doornemen. 
 

Bloemabonnement voor regio Hurwenen 

In de regio van Hurwenen bieden we een bloemabonnement aan. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die hun pand wekelijks van verse bloemen willen voorzien. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een abonnement om de meest verse bloemen in huis te halen. Vanuit Kerkdriel bezorgen wij verse bloemen wekelijks bij u thuis in Hurwenen .

Bloemenwinkel Jolene in Hurwenen

Bezoek Bloemsierkunst Jolène

Bloemenwinkel Jolène is gevestigd op enkele kilometers van Hurwenen. Met de auto bereikt u ons binnen 10 minuutjes. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Heeft u een vraag over ons assortiment, bloemen of boeketten? Dan kunt ook altijd even bellen op 0418-637370 of een berichtje sturen via mail of contactformulier.

 

Bloemist Hurwenen
 

Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl