Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemist Heerewaarden regio

Welkom bij de leukste bloemist in de buurt van Heerewaarden: Bloemsierkunst Jolène! Jolène staat bekend om sfeervol wonen en kunstzinnige bloemboeketten. Bij ons treft u bovendien mooie en bekende merken, zoals Riverdale en Brynxz. Kom gerust eens langs om nieuwe decoratieve inspiratie op te doen of gewoon om een leuk bloemetje mee naar Heerewaarden te nemen.

 

Bloemenwinkel Heerewaarden regio

Bij bloemsierkunst Jolène kun je de mooiste bloemen van Heerewaarden en directe omgeving kopen. Onze bloemen zijn altijd vers en u kunt ervoor kiezen om zelf een boeket samen te stellen van de bloemen die u aanspreken. U kunt dit uiteraard ook door Jolène laten doen of een keuze maken uit de reeds samengestelde bloemboeketten. In onze bloemenwinkel nabij Heerewaarden treft u naast bloemen en boeketten ook leuke bijpassende accessoires.

 

Bloemabonnement voor regio Heerewaarden 

In de regio van Heerewaarden bieden we een bloemabonnement aan. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die hun pand wekelijks van verse bloemen willen voorzien. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een abonnement om de meest verse bloemen in huis te halen. Vanuit Kerkdriel bezorgen wij verse bloemen wekelijks bij u thuis in Heerewaarden.

 

Bezoek Bloemsierkunst Jolène

Bloemenwinkel Jolène is gevestigd op zo'n 12 kilometer van Heerewaarden. Met de auto bereikt u ons binnen een kwartier. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Heeft u een vraag over ons assortiment, bloemen of boeketten? Dan kunt ook altijd even bellen op 0418-637370 of een berichtje sturen via mail of contactformulier.Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl