Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Bloemenwinkel Alem en omgeving

Bloemsierkunst Jolene is uw gezellige bloemist in Alem en nabijgelegen plaatsen. Bij Jolene bieden we een uitgebreide service op al onze producten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om maatwerk bloemstukken te bestellen, of misschien bent u zelfs op zoek naar een bloemabonnement waar u wekelijks een prachtige vaas met seizoensbloemen kunt ontvangen. Dit en veel meer kunnen wij leveren bij Bloemsierkunst Jolène.


Bloemenwinkel Alem
 

Bloemen Alem

In onze bloemenwinkel Alem is het ons streven dat u de beste kwaliteit producten krijgt, werken wij uitsluitend met verse producten. De groothandel levert drie keer per week onze snijbloemen. Daar maken wij vervolgens de mooiste boeketten en bloemstukken van. Als u liever zelf een boeket samen wil stellen kunnen helpen wij u ook daar maar al te graag mee. Bij Bloemsierkunst Jolene kunt u terecht voor:
 

Bloemabonnement

Een mooi boeket bij uw entree of receptie geeft een gevoel van welkom. Met ons abonnement leveren we wekelijks een mooi boeket, bloemstuk of plant om de sfeer in uw bedrijf aangenaam te maken. U wilt natuurlijk dat uw bezoekers een goede eerste indruk krijgen. We brengen een bezoek aan uw bedrijf en kijken samen met u wat het beste bij uw bedrijf past.
 

Bruidsboeket

Ook voor de mooiste dag van uw leven helpen wij u graag met het uitkiezen van een bruidsboeket. De een kiest er voor om het eenvoudig te houden en de ander trouwt met alles erop en eraan. Welke manier u ook prefereert, wij hebben altijd het perfecte bloemstuk voor u.


Grafwerk

Wanneer een dierbare van u overlijdt helpen wij u in alle rust een passend bloemstuk te vinden. Wij hebben boeken met voorbeelden die u mee naar huis kunt nemen om met uw familie alles even rustig te bekijken. Maatwerk is bijna altijd mogelijk en natuurlijk kunnen we er ook iets persoonlijks in verwerken.


Bloemist Alem: Jolene
 

Bezoek Bloemsierkunst Jolene vanuit Alem

Op zoek naar een boeket of bloemstuk in Alem en omgeving? Kom gezellig langs bij dé bloemist van Alem: Bloemsierkunst Jolène, gelegen op slechts enkele kilometers van Alem. U bereikt ons dus al binnen 10 minuten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem contact met ons op, we helpen u graag!Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl