Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl

Assortiment


Wat leuk dat jij iemand wil verassen met een boeket prachtige bloemen! Of u nu een boeket zoekt voor eigen woonkamer of kantoor, of juist een ander blij wil maken, wij helpen u graag mee. Om u de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen werkt Bloemsierkunst Joléne werkt uitsluitend met verse producten. De groothandel levert drie keer per week snijbloemen waarvan wij vervolgens de mooiste bloemstukken creëren. Wilt u liever zelf een boeket samenstellen? Dat is ook mogelijk!
Hieronder vindt u ons assortiment aan boeketten, bloemstukken, planten, aardewerk en decoratiematerialen.   


Boeketten
Dagelijks hebben wij een uitgebreid aanbod boeketten voor u staan. Mocht u toch niet kunnen kiezen, maken wij graag voor een boeket naar wens voor u.
Boeketten

Bloemstukken
Op zoek naar een prachtig bloemstuk voor uzelf of als cadeau? Wij adviseren u graag over onze diverse mogelijkheden.
Bloemstukken

Zijdebloemen
Op zoek naar onze handgemaakte zijdebloemen? Wij selecteren onze zijdebloemen op kwaliteit en levensechtheid. Neem een kijkje in onze winkel en bekijk ons mooie assortiment waarmee we voor u alle mogelijke creaties kunnen maken!
Zijdebloemen

Lifestyle
Ook voor woonaccesoires van merken als Riverdale, PTMD, BRYNXZ aardewerk, Jelle Quint en nog veel meer merken kunt u gerust een kijkje nemen in onze winkel. Kom gezellig langs!

Bloemencadeaubon
Op zoek naar een cadeaubon van onze eigen winkel voor eigen gewenst bedrag? Wij zijn aangesloten bij Fleurop en onze bon wordt landelijk aangenomen!

Benieuwd geworden?
Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op!

 

Kromsteeg 3a
5331 AH Kerkdriel
T: 0418-637370
E: info@bloemsierkunstjolene.nl